Forside

Kulturforeningen Liv i Sundby

Programmet for efteråret 2019 kan ses i en bladreudgave til højre på denne side. Det trykte program kan også hentes på Amagers Biblioteker og på Københavns Hovedbibliotek.

Der købes billetter til Liv i Sundbys egne arrangementer her på siden. Til de arrangementer, der er oprettet af vore samarbejdsparter, henvises til siden i det trykte program, hvor det vil være anført, hvordan man får billetter.

Vi håber, at se jer til mange af arrangementerne. Alle er velkomne. Husk! Man skal ikke være medlem for at deltage, men som medlem får man rabat på en stor del af Liv i Sundbys egne arrangementer, og man er med til at støtte op om foreningens arbejde.

Følgende arrangement er udsolgt: 21.11 'I forbrydelsens tegn'

LEIF KAYSER 100 ÅR

Den danske komponist Leif Kayser ville være fyldt 100 år i år, og det markeres med koncerter over hele landet. Programmet ved denne koncert er hans orgelsonate, spillet for første gang i  1969 på netop Sundby Kirkes orgel, og Dansk Rapsodi for blæseorkester. Medvirkende: Gwyn Hodgson, orgel og Amadeusensemblet, dirigent Peter Harbeck.

Søndag d. 17. november kl 16.00 i Sundby Kirke, Amagerbrogade 71. Gratis adgang. Læse mere på sundbykirke.dk

 

Arrangeret af Sundby Kirke

Lørdag d. 23. november kl 10.30 - 14.00 på Ørestad Bibliotek, Arne Jakobsens Allé 19.

nomerne invaderer biblioteket

Få en sjov dag med helte, sjov, mystik og eventyr. Sammen med Nomernes far, Jan Kjær, omdanner vi biblioteket til Nomerområde. Vi byder på et væld af seje nomeraktiviteter, og tør godt love, at det bliver en dag med sjov og actions! For de 4-8 årige børn og deres voksne. Arrangeret i samarbejde med Ørestad Bibliotek.

Pris 30 kr. pr. deltager.

Kim Larsens unge år

Med udgangspunkt i sin bog, 'Kim Larsens - mine unge år', fortæller Jens Andersen om den folkekære musikers farverige liv, der endte i efteråret 2018.

Et muntert og musikalsk foredrag om mennesker, litteratur, sang og kærlighed, hvor der med Kim Larsens egne ord er 'både til gården og til gaden'.

Mandag d. 25. november kl. 19.00 i Beboerhus Øst, Lygtemagerstien 2A

Pris kr. 50. Medlemmer af Liv i Sundby kr. 30

 

Arrangeret i samarbejde med Partnerskabet i Urbanplanen

Arrangeret i samarbejde med Partnerskabet i Urbanplanen

Mit smukke Iran

Kogebogsforfatter Mehran Zandian fortæller med udgangspunkt i sin bog 'Mine persiske Livretter' om sit fødeland Iran. Det er en anderledes historie om Mellemøsten og herunder Iran. Hør om Mehrans opvækst under de fredelige og glade tider i landet, om stærke og frigjorte iranske kvinder og frisindede mænd. Hør om det persiske køkken, Irans grønne og blå landskaber og om hjemmelavet marcipankonfekt med rosenvand.

Tirsdag d. 26. november kl. 19.00 i beboerhus Vest, Kurvemagerstien 61A

Pris kr. 50, medlemmer af Liv i Sundby kr. 30.

En rigtig Nisse

Det lille Verdens Teater viser nissetryllerier og forvekslinger i fortællingen om Ida, der er flyttet for sig selv og har rod over det hele, så julen bliver sprunget over i år.

Men i det nye hus bor en rigtig nisse, der er glad for, at der enelig er flyttet et menneske ind, så den igen kan få sin grød. Men der skal nisselist til, før den får Ida til at lave grød og komme i julestemning.

Pris 30 kr. pr. tilskuer

Lørdag d. 30. november kl. 11.00 - ca. 11.30 på Solvang Bibliotek, Remisevej 14

Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek

Onsdag d. 4. december k. 19.00 på Solvang Bibliotek, Remisevej 14

Pris 50kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30kr.

Maske og Menneske

Litteraturforsker og forfatter Lotte Thrane har skrevet om stumfilmstjernen Asta Nielsen i bogen 'Maske og Menneske'. Hun vil  fortælle om Asta Nielsens liv og vise klip fra hendes film, så vi kan blive klogere på, hvordan hun bruger det visuelle.

Asta Nielsen sluttede sin karriere først i 1930'erne, da talefilmen kom frem, da hun insisterede på, at billedet og 'det stumme sprog' var stærkere end ordet.

Lotte Thrane vil også fortælle om, hvordan andre billedmennesker har ladet sig inspirere af Asta Nielsen, har malet hende, skrevet digte til hende og lavet film om hende.

 

Julekagebagedag

Søndag d. 8. december kl. 10.00 - ca. 14.00 skal der atter bages julesmåkager med Lisa Kaastrup. Kom alene eller tag dit barn eller barnebarn i hånden og kagedåsen under armen og nyd en dag sammen med andre.

Vi bager i hold, der hver bager to slags småkager, men alle deler, så man går hjem med mindst seks forskellige slags. Medbrig blot kagedåse og godt julehumør. Vi sørger for resten. OBS! Børn under 14 år skal have en voksen med.

Pris kr. 30 pr. deltager

Dyvekeskolen, Remisevej 15.  Mødested: ved skolens port på Urmagerstien.  Mød præcis, for skoleporten bliver låst, når vi er gået ind.

Kulturforeningen Liv i Sundby kan kontaktes på livisundby@gmail.com

Foreningen støttes bl.a. af Amager Vest Lokaludvalg

Se også  www.boernekulturpiloterne.kk.dk og  www.bibliotek.kk.dk/ore