Forside

Kulturforeningen Liv i Sundby

Programmet for efteråret 2019 kan ses i en bladreudgave til højre på denne side. Det trykte program kan også hentes på Amagers Biblioteker og på Københavns Hovedbibliotek.

Der købes billetter til Liv i Sundbys egne arrangementer her på siden. Til de arrangementer, der er oprettet af vore samarbejdsparter, henvises til siden i det trykte program, hvor det vil være anført, hvordan man får billetter.

Vi håber, at se jer til mange af arrangementerne. Alle er velkomne. Husk! Man skal ikke være medlem for at deltage, men som medlem får man rabat på en stor del af Liv i Sundbys egne arrangementer, og man er med til at støtte op om foreningens arbejde.

Foredraget om Kim Larsens unge år bliver den 25. nov. kl. 19.00 samme tid og samme sted som i programmet. Billetsalget er åbent igen. Billetter købt til det oprindelige arrangement gælder også til dette.

Følgende arrangementer er udsolgt: 23.10 'Nyd en klassiker' og 21.11 'I forbrydelsens tegn'

MALEREN HAMMERSHØI

Kunsthistoriker Anette Karlsen fortæller om Hammershøis liv og malerier. Han havde en særegen stil og en snæver motivkreds, der foruden tomme interiører, sælsomme landskaber og nøgterne portrætter også indbefattede forunderlige arkitekturskildringer fra den by, han kendte så godt.

Onsdag d. 30. oktober kl. 18.30 - obs! tidspunktet - på Solvang Bibliotek, Remisevej 14.

Pris 50kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30kr.

MAD OG MUSIK

Torsdag d. 31. oktober kl. 18.15-20.30 inviteres igen til fællesspisning på Ørestad Bibliotek. Mød din nabo, de gamle venner, nye venner og nyd en enkel, lækker  mad kokkereret af Ørestad Skoles fremragende Madhus. Som dessert giver bandet VÅS en minikoncert, hvor dansk lyrik er i fokus og i øjenhøjde. Velbekomme!

Pris kr. 60 for voksne og kr. 30 for børn (2-15 år). Køb billetter på billetto.dk

 

Arrangeret af Ørestad Bibliotek, Arne Jacobsens Allé 19

Lørdag d. 2. november kl. 11.00-11.45 på Solvang Bibliotek, Remisevej 14

Pris 30 kr pr tilskuer. Køb billetter på bibliotek.kk.dk/bibliotek/solvang

KEJSERENS NYE KLÆDER

Det kendte eventyr om, hvordan man let bliver narret og til grin opføres af Andersens Kuffert Teater. Tilskuerne bliver indbudt til at deltage aktivt i forestillingen, som ikke opleves statisk, men som et fantastisk spil med mange muligheder.

For de 3-9 årige med deres voksne.

 

Tom Waits og mig

Filminstruktør og forfatter Mikkel Stolt, som er aktuel med bogen "Tom Waits og Mig", fortæller i ord og musik om sit forhold til komponisten, sangeren og musikeren Tom Waits, der fylder 70 i 2019.

Torsdag d. 7. nov. kl. 19.00 i Sundby Kirke, Amagerbrogade 71

Pris 50 kr. Medlemmer af Liv i Sundby 30 kr. Billetter købes på livisundby.dk

Svend Asmussen

Svend Asmussen var næsten 101 år gammel, da han døde i februar 2017. Tag med til et liv præsenteret med ord og musik og klip fra hans film, TV og koncerter. Det hele bliver præsenteret af Thomas Heilmann, som i mange år har afholdt jazzaftener og jazzens store musikere og produceret utallige radioprogrammer.

Tirsdag d. 12. nov. kl. 19.00 i Foreningshuset Sundholm8, Sundholmsvej 8 (indgang overfor Brigadevej)

Pris kr. 40. Køb billetter på livisundby.dk

Arrangeret i samarbejde med Foreningshuset Sundholm8

Kulturforeningen Liv i Sundby kan kontaktes på livisundby@gmail.com

Foreningen støttes bl.a. af Amager Vest Lokaludvalg

Se også  www.boernekulturpiloterne.kk.dk og  www.bibliotek.kk.dk/ore