Kulturforeningen: Liv i Sundby

Kulturforeningen Liv i Sundby blev stiftet den 10. februar 1999.

Den er drevet af frivillige, og arrangementerne er åbne for alle. Et medlemskab støtter foreningen og giver rabat til de fleste af foreningens arrangementer.

Kulturforeningen er altså stedet, hvor man kan opleve arrangementer for alle aldre. Børneteater, musik, foredrag og guidede ture mm. Vi er også åbne for forslag, som kan sendes til livisundby@gmail.com

Bestyrelsen består af seks valgte medlemmer samt mindst en fast repræsentant udpeget af Solvang Bibliotek. Andre kan tilforordnes efter behov.

En årlig generalforsamling afholdes så vidt muligt i februar måned.

Solvang Bibliotek

Remisevej 14, 2300 København S.

livisundby@gmail.com

Kulturforeningen Liv i Sundby blev stiftet den 10. februar 1999.

Solvang Bibliotek

Remisevej 14, 2300 København S.

Ledelse

Formand:

Sanne Jaensch

Næstformand:

Sara Fiil

Kasserer:

Bente Vedel Larsen

Medlemmer:

Trine Billum

Ilona Ramussen

Povl Rasmussen

Solvang Biblioteks repræsentanter:

Morten Findstrøm

Mads Bluhm

Suppleant:

.

Liv i Sundby - Trykt program

Liv i Sundby - På Facebook

FORENINGEN

Kulturforeningen Liv i Sundby blev stiftet den 10. februar 1999

Bestyrelsen består af 6 valgte medlemmer samt mindst en fast repræsentant udpeget af Solvang Bibliotek. Andre kan tilforordnes efter behov.

Remisevej 14, 2300 København S

Ledelse

Formand:

Sanne Jaensch

Næstformand:

Sara Fiil

Kasserer:

Bente Vedel Larsen

Trine Billum

Ilona Ramussen

Povl Rasmussen

Solvang Biblioteks repræsentanter: